Rainbowbridge

Vachtjes waar we al afscheid van hebben genomen.

Spruitje: Een van de meer mensschuwe vachtjes bij ons, vlucht weg bij het aanzien van mensen. Alleen Kim kan hem benaderen en verzorgen, soms heeft hij een gekke bui dat hij wel aandacht komt zoeken van Kim alleen. Andere mensen blijft het toch al jaren “maken-dat-je-wegkomt” akties.

Verjaardag: 1 Juni 2014
Regenboogbrug: Augustus 2019

Lobbes: Deze grote reus moest ooit bij zijn vorige baasje weg vanwege geluidsoverlast. Wij hebben hem nooit anders gekend als een lieve knuffelkont met een groot hart die bovendien ook nog op een mysterieuze wijze angstige katten aantrekt en helpt open te bloeien naar mensen toe.

Verjaardag: 27 Juli 2010
Regenboogbrug: Mei 2019

Topper: De zwarte knapperd is ooit in embarmelijke staat gevonden bij een dierenarts in Roemenië. Door vrienden daar werden wij gecontacteerd of wij nog een plekje hadden. Daar hebben we zeker een plekje voor gemaakt en sindsdien woont hij bij ons in de Villa. Topper is een knuffelknot vooral gericht op mensen, niet zo zeer op andere vachtjes. Hij is duidelijk ook gesteld op zijn privacy en eigen plekje 🙂

Verjaardag: 10 Juli 2014
Regenboogbrug: April 2020

Buster: Talk to the paw was mijn vaste tekst tegen iedereen behalve Loode. Ik woonde al bij mens Loode toen mens Kim haar intrede deed. Oke, ze is super met katten maar ik vond het gewoon niet kunnen dat ze mijn enige grote liefde met mij wilden delen.

Als omatje van de groep heb ik helaas wat probleempje met de nieren maar niks wat medicijnen en speciaal lekker voedsel niet op kan lossen.

Verjaardag: 25 September 2001