Morgen is het weer zover, dan komt er weer een gezellige groep knuffelaars een kijkje nemen in Villa Vacht. Mochten de knuffelaars nog zakken met kleding hebben dan kunnen ze die meenemen naar de knuffeldag. Marlies is aanwezig om ze mee te nemen naar de kledingcontainer van dierenlot 🙂

Knuffelen is van 15:00 tot 17:00 en mocht je het adres nog niet hebben maar wel een plek hebben gereserveerd voor morgen stuur ons dan even een privéberichtje en dan beantwoorden wij je zo snel mogelijk. De knuffeldagen staan helemaal vol tot en met juli en je komt er ook alleen maar in als je gereserveerd hebt. Dit vanwege de rust van de Vachtjes zodat het niet te druk word. Na een korte zomerstop gaan we weer nieuwe datums plannen.

Ook willen we de knuffelaars vragen ome te letten op het schoeisel dat ze aan doen. In verband met de kruipende vachtjes vragen wij om geen hoge hakken of iets soortgelijks aan te doen.

Tevens zal bijna iedereen wel begroet worden door Pum, onze leuke vriendelijke witte kater, die springt in je nek om te knuffelen. Voor iedereen een aangename verrassing maar kan nog wel eens lastig zijn met een open decoletté.

Vergeet je camera ook niet want iedereen is welkom om veel foto’s te maken 🙂

xoxoxo en tot morgen,

Babika
Social Media manager