Help jij mee de Villa Vacht Valentijns Vachtjes droom te verwezenlijken?

Wannabe loved.

De loopband van HF Mills is inmiddels in aantocht en we zijn ontzettend enthousiast over de mogelijkheden die deze loopband onze Vachtjes zal bieden. De kans om weer opnieuw te leren lopen komt hierdoor namelijk in een stroomversnelling! Die kans willen we natuurlijk geen enkel Vachtje ontnemen en met die gedachte in ons achterhoofd is het nog moeilijker om ‘nee’ te zeggen… Er staan namelijk weer enkele katjes te springen om een echt Villa Vacht Vachtje te worden! Allemaal verlamde katjes met het potentieel om weer te leren lopen!

Wij willen ze deze kans ontzettend graag bieden! Helpen jullie ons mee hun droom te verwezenlijken?

Met Valentijnsdag in aankomst stellen wij jou de vraag; Wie heeft jouw hart gestolen?

Dit mooie Belgische meisje kwam begin dit jaar tussen de draaiende motor van een auto.. Ze werd door haar baasjes achtergelaten bij de dierenarts. Gelukkig maar dat deze TOP dierenarts het vertikte om dit 6 maanden oude poesje in te laten slapen! Ze sloot haar direct in haar hart en nam samen met Melanie de zorgen en kosten op zich. Met pijn in hun hart weten ze dat ze het verlamde meisje geen toekomst kunnen bieden…

Kunnen wij Flavie een toekomst bieden?

Deze twee jarige fluffy jongen heeft nog weinig geluk gehad in zijn leven. Als kitten kwam hij binnen bij Animal Welfare in Malta. Hij werd via daar geplaatst, maar na verloop van tijd opnieuw in de steek gelaten en verlamd terug gebracht!! Nadat hij 8 maanden als verlamd katje bij Animal Welfare in een hokje heeft doorgebracht werd hij begin dit jaar overgenomen door de organisatie CSAF. Daar verblijft hij sindsdien in een gastgezin waar ze al snel inzagen dat deze jongen een kans verdient.

Maakt Watson een kans als Vachtje van Villa Vacht?

Pas net 6 maandjes oud en nu al ellendig geschopt? Dat is het verhaal van deze Cyprische schone.. Haar ‘ongeluk’ gebeurde twee weekjes geleden en liet haar en haar liefdevolle verzorgster achter in wanhoop. Haar verzorgster geeft echter niet zomaar op en neemt geen genoegen met minder dan het beste voor haar lieveling!

Kan Tyra zich een beter plekje wensen dan bij Villa Vacht?

Een kogel in haar achterpoot en een versplinterd exemplaar langs haar ruggengraat zorgde ervoor dat dit zachtaardige meisje verlamd en verlaten bij de dierenarts achterbleef… De organisatie DAWS van Cyprus heeft zich over haar ontfermd en ervoor gezorgd dat de kogels verwijderd werden. Sindsdien gaat het steeds beter met haar en ze wil haar kooitje graag verlaten voor een echt thuis….

Vindt Tiger haar thuis bij ons?