We waren inmiddels zo gewend aan Toet met hobbezak, dat het toch wel een beetje vreemd is om haar weer zo naakt te zien!!

Toet moe(s)t, vanwege een ‘uitgelubberde anus’, een hobbezakje dragen om te voorkomen dat ze haar toeter telkens tot bloedens toe open schuurde.

Het was in eerste instantie nogal een gedoe om een pakje te ontwerpen dat fatsoenlijk bleef zitten en waar ze zich comfortabel in voelde en toen het ontwerp eindelijk naar mijns en haar zinnen was, stuitte we op het probleem dat Toet, ondanks haar verlamming, wel nog deels controle heeft over haar blaas en dus om de haverklap met een zeiksopje op haar kont door het huis zwabberde…. Niet zo bevorderlijk voor Toets rauwe gat én ook niet voor mijn humeur! 😉

Gelukkig was Toet het ditmaal zelf die met de oplossing kwam!
Misschien was ze zelf ook niet blij met dat natte pak, of is ze gewoon echt heel erg lui, maar ze kreeg al snel door op welke tijdstippen ik haar hielp met het legen van haar blaasje en dus stopte ze haar tussentijdse lozingen. 🙂

Droog en schuifelproof begon haar schrale, weke toeter langzaam maar zeker te genezen en met deze extreme temperaturen besloot ik de gok te wagen om haar wat naturisten-tijd te gunnen.
Even door luchten zullen we maar zeggen! 😉

Het gaat inmiddels al een dag of drie goed, maar ik weet dat de pret niet zal voortduren.. Het scheelt nog dat Toetje een verre van actief poesje is, maar haar manier van schuifelen is gewoon vragen om problemen!

Nu Toetje weer poedelnaakt is, pakt ze ook weer moeiteloos de draad op van mijn verleden frustraties. Ze lijkt er gewoon echt een hobby van te maken om ieder uur even van haar bedje te wippen om een lukraak plekje IN huis op te zoeken en een plasje te doen!

Grrrrr!!
Niet eens zozeer om dat verdwaalde plasje hoor, maar wel om het feit dat de andere verlamde Vachtjes er op hun gemakje doorheen schuiven als ik er niet á la minuut met de zwabber bij ben en ik, naast het hele huis, ook de Vachtjes mag soppen!

TOET!! Nog één waarschuwing, daarna stoppen we je weer in de zak! 😛
Grapje hoor! Ik heb het er graag voor over!!