Dat dieren geen zich geen zier van feestdagen aantrekken is waarschijnlijk wel algemeen bekend bij baasjes. Soms lijkt het er zelfs op dat ze extra tot het weekend wachten om dan plots ziek te worden!

Zo zaten wij ook op 24 december bij de kliniek in de wachtkamer.
Toet had die nacht namelijk besloten dat haar pluimstaartje best wel lekker smaakte. unsure-emoticon
Ook haar teentjes waren weer opnieuw doffe ellende…

Inmiddels heeft ze al de nodige kuurtjes antibiotica erop zitten, maar telkens komen de problemen weer terug zodra de kuur is afgelopen of zodra ze een kans ziet het verbandje eraf te frutselen..

Aangezien zowel de teentjes als de staart verlamd zijn, werd er nu toch besloten om een afspraak te maken om de aangetaste delen te amputeren.
Haar staartje werd voorzien van een beschermkapje en toevallig vielen die middag haar nieuwe kerstsokjes op de mat!

Er werd een afspraak geboekt voor 5 januari. De dag waarop ook Nijntjes afgestorven niertje verwijderd wordt en Bontje verlost wordt van zijn halsbrekende, vooruitstekende poot.

De vraag van vandaag is of we zo lang nog kunnen wachten…
Het ene moment was er niets aan de hand, het volgende moment was het een bloedbad! unsure-emoticon

Of ze heeft met het beschermkapje vast gezeten en is onwetend gewoon doorgelopen, of ze wilde zichzelf verlossen van dat vreemde aanhangsel en heeft een poging gedaan de boel af te knagen. Vlak onder het kapje was een behoorlijke diepe en hakkelige inkeping zichtbaar alsof ze bezig was geweest haar staartje zelfstandig af te stropen..

Toet, toet, toet toch…. frown-emoticon

-Wordt vervolgd-