Er staan ons weer enkele drukke dagen te wachten!
Morgen spant toch zeker wel de kroon. Vrijwilliger Marijn vertrekt al in de vroege ochtend richting de Dierenvilla in Drunen om onze prijs in ontvangst te nemen. Voor hij terug is moeten wij ervoor zorgen dat er voldoende ruimte in de garage is om de krabpalen uit te laden. Dat betekend dat er weer enkele ritjes naar het milieupark gepland staan.

Grappig genoeg ben ik ook juist begonnen met het maken van een krabpaal. Ditmaal niet voor onszelf maar voor de kattenbende van vrijwilligers Gaby en Paul! Vandaag heb ik alle stukken al gezaagd en geschuurd en Gaby komt morgen helpen met verven en sisalpalen maken.

Nicole en Loode zullen morgen weer flink aan de slag gaan met het ontwerpen van onze nieuwe (meertalige) website en tussendoor verwachten we Michaela die een natuurlijke krabpaal komt brengen waar ik toch echt geen nee tegen kon zeggen.

Daan van Stichting Furry Tails die wat spulletjes op komt halen en Gonny die zich weer helemaal heeft uitgeleefd op het naaimachine om Bikkel en Swiffer van een nieuwe outfit te voorzien!

Tussendoor eisen de Vachtjes natuurlijk ook zo hun aandacht op!
Loode is vandaag nog langs de dierenarts geweest met Babika. Ze dronk zo opvallend veel dat we niet langer wilde wachten met de bloedtest! Haar niertjes en suiker blijken in orde, maar er waren wel duidelijk ontstekingswaarden (vermoedelijk van de blaasontsteking) en haar leverwaarden blijken ook niet oke..
Nu kunnen deze wel iets verhoogd zijn door de antibiotica die ze momenteel ontvangt, maar ze bleken toch wel opvallend verhoogd.. In het nieuwe jaar mogen we ons dus weer verheugen op een echo en eventueel een extra bloedtest. Nu stond een echo toch al op onze agenda, want haar bolle buikje zint me ook niets…

Babika zelf lijkt zich van geen kwaad bewust! Haar motortje ronkt terwijl ze naar hartenlust knuffelt en speelt.

Ook Toetjes probleempjes zijn opnieuw besproken. Doordat ze haar staartje zo heeft toegetakeld begint het puntje inmiddels langzaam af te sterven en haar amputatie(s) zullen dus eerder plaatsvinden dan gepland… Ondanks de enorme drukte heeft dierenkliniek Landgraaf het toch voor elkaar gekregen om Toetje woensdag al op de operatietafel te ontvangen!

Villa vacht; Toet