Stufo zit nu bijna een weekje in zijn nieuwe gouden mandje en elke dag krijgen wij een kleine update hoe het gaat. Wij zijn heel blij voor Stufo dat hij zijn draai meteen heeft gevonden. Door de veel meer persoonlijke aandacht van jong en oud in zijn nieuwe mandje is hij helemaal opgebloeid. We zijn ook heel blij met zijn nieuwe slaafjes die hem de kans hebben gegeven. Hieronder een verhaaltje van zijn nieuwe slaafje:

Toen ik de oproep voor de herplaatsing van Stufo zag staan, viel ik onmiddellijk voor zijn prachtige groen/blauwe ogen t/m zijn prachtige staart. Geroerd door zijn verhaal wilde ik niets liever dan hem een thuis bieden. Voorzichtig informeerde ik of hij nog beschikbaar was. Gelukkig bleek hij al gereserveerd. Gelukkig, want we hebben al vijf katten en nog een aantal andere dieren. Het overhalen van mijn man bleek geen eenvoudige klus. Na een paar dagen, heel wat charme en het toepassen van een aantal tips van Loode 😉 kreeg ik toestemming Stufo toe te voegen aan ons gezin. Diezelfde avond ben ik Stufo gaan halen. Wat een prachtige grote kater! Een echte lobbes ook. Hij leek zich al snel thuis te voelen. Op een enkele kater na, die nog wat tijd nodig heeft om te wennen, klikt het ook best goed met de andere katten. Allen zijn wel onder de indruk als Stufo zijn dolle vijf minuten heeft. Hij sprint en hopst dan als een malle met zijn grote lijf door het huis en de tuin. Wie had gedacht dat Stufo zo’n grote kindervriend zou zijn? Hij speelt met mijn zoontje van 9 maanden en vindt het daarnaast heerlijk een tegel te delen met mijn kleurende dochter van 4. ’s Avonds nestelt hij zich lekker bij me op schoot. Als hij dan met die prachtige ogen al spinnend naar me kijkt, lijkt het alsof hij dankbaar is dat hij eindelijk thuis is.