Letty* is al een tijd een rots in de branding voor Villa Vacht. Zonder problemen rijdt ze door het hele land om katten op te halen op schiphol (soms inclusief Loode) en die te vervoeren naar Villa Vacht. Zo besparen we de nieuwe vachtjes een kedengedeng kedengedeng rit met de trein. Ze weet ook nog andere mensen bij haar passie te betrekken en word al een tijd gesteund door Jolande** (samen hebben ze de superpopulaire leuke poef*** afgelopen knuffeldag kado gedaan aan de vachtjes). En elke keer dat ze langs komt verwent ze ook nog ons (de slaafjes van de vachtjes) met lekkernijen en word daarbij gesteund door haar lieve buren die een heerlijk fruitpakket mee geven.Voor al deze steun alleen al zijn we Letty & co onzettend dankbaar.

Een tijdje geleden kregen we van Letty te horen dat ze een verrassing voor ons had. Ze hield ons aardig in spanning, maar het bleek ook niet zomaar een verrassing!
Letty was inmiddels al 30 jaar trouwe werknemer bij Unilever en dat werd door Unilever rijkelijk beloond! Zo mocht ze kiezen uit een dinercheque voor de hele familie/vriendenclub of een bedrag schenken aan een goed doel.
Jullie begrijpen natuurlijk al dat Letty koos voor het goede doel, maar daar zaten toch nog even wat haken en ogen aan. Het goede doel moest namelijk lid zijn van goedendoelen.nl en aangezien dat lidmaatschap aardig wat duiten kost is dat voornamelijk weg gelegd voor de grote internationale doelen.
Letty liet het daar echter niet bij zitten en heeft het toch voor elkaar gekregen dat ze Villa Vacht als goed doel mocht aandragen en zo gebeurde het dat wij met open mond van verbazing naar het scherm zaten te kijken waarop het bericht verscheen dat we een donatie van 1500 euro kregen!!

We hebben nog de nodige projecten op ons verlanglijstje staan en daar wilde we een deel van dit mooie bedrag dan ook aan gaan besteden. De vraag was alleen welk project? Inmiddels gaan we met de superdonatie van Letty twee projecten verwezenlijken namelijk:

1) Uitbreiding van de kattenren boven, hierdoor creëren we meer ruimte boven voor de katten en misschien mogelijkheid tot opvang van extra katten die beetje neurotisch zijn. Momenteel is het een erg klein oppervlak (2,5 m2 max) en dit zorgt nog wel eens voor een conflict als vachtjes elkaar tegen komen in de kleine ruimte.

2) Villa Vacht laten inspecteren en verbeteren op het gebied van brandbeveiliging. Een brand is iedereens ergste nachtmerrie ongeveer volgens mij. Na we de horror verhalen hebben meegekregen afgelopen jaar van de Kattenbrigade in België, Norma’s universum en laatst ook een fokker willen wij toch een aantal stappen zetten om te kijken of we dit kunnen verbeteren. Het is niet dat we niks doen, we hebben al rookmelders ophangen, brandblussers op elke verdieping en een blusdeken in de keuken. Maar het is beter om toch een expert er naar te laten kijken en een goed plan op te stellen. Nu zitten we dus nog in de informatie inwinnen fase, mocht je dus iemand kennen die bij de brandweer werkt of veel verstand heeft op dit gebied laat ze gerust een email sturen naar ons?

Er zijn dus niet genoeg woorden om Letty te bedanken voor alle steun die ze Villa Vacht geeft en wij zijn er enorm blij mee. We hopen dan natuurlijk ook dat ze nog heel lang ons blijft steunen. Alhoewel wij (en Letty ook) al weten dat we met een nieuwe reddingsmissie bezig zijn waar jullie nog niks over weten. Maar daar horen jullie later weer meer over want daar hebben we iedereens hulp bij nodig 😀

Letty, Jolande & co uit de grond van onze 54 hartjes BEDANKTTTTTTTT Van ons een VIP pass voor entree tot Villa Vacht zolang je maar van te voren belt 🙂

* foto 1 Letty
** foto 3 Jolande
*** foto 2 Poef