Foto’s geven niet het hele beeld van Villa Vacht en daarom krijgen we regelmatig verzoekjes om eens een kijkje te komen mogen nemen bij ons. In het begin van Villa Vacht was dit nog goed te regelen, maar naarmate we meer aanvragen kregen werd dit steeds moeilijker. Naarmate de tijd van verzorging van Vachtjes en schoonmaak van Villa Vacht toe nam, moesten we hier iets op verzinnen om de bezoekjes in goede banen te leiden. Ook is Villa Vacht ons eigen huis en zou het natuurlijk fijn zijn als wij ook nog eens rustig samen iets konden doen. Om deze redenen hebben wij dus de Knuffeldagen in het leven geroepen.

Wil jij ook op een knuffeldag komen? Schrijf je snel in door een e-mail te sturen naar villavacht@outlook.com. De knuffeldagen van 2016 zijn:
14 Februari – Vol
13 Maart – Vol
17 April – Vol
15 Mei – Vol
19 Juni – Vol
17 Juli – Vol

Houd wel rekening met de volgende zaken:
– Knuffeldagen zijn voor iedereen vanaf 12 jaar
– Knuffeldagen zijn van 15:00 tot 17:00 (niet eerder of later)
– Alle data zijn onder voorbehoud, de gezondheid van de Vachtjes staat bij ons te allen tijden op nr 1. Mochten we met spoed naar de dierenarts moeten of mocht er iets anders tussen komen, dan laten we dit zo tijdig mogelijk weten.
– Villa Vacht zit in een oud huis met tredes aan de voorkant en is voorzien van allerlei aanpassingen voor de Vachtjes waardoor Villa Vacht helaas niet toegankelijk is voor rolstoelen.
– Entree is gratis maar donaties zijn welkom op de knuffeldag. Als je iets leuks zoekt om mee te nemen kun je kijken op Villa Vacht verlanglijstje. Snoepjes en speelhengels zijn aanwezig en Knuffelaars mogen die gebruiken (graag!) om de Vachtjes te vermaken.

Hopelijk tot snel,

Knuffels van Loode, Kim & de Vachtjes