Geboorte datum: 13 juli 2012
Land van afkomst: Nederland
Extra zorg
Geen

Vleertje alias Batman!

Vleertje werd samen met Vliegje en zijn broertjes en zusje met temperaturen van 36 graden in de volle zon aangetroffen. Luidkeels schreeuwend voor mammie die maar niet kwam opdagen.. Haast was geboden, uitdroging lag op de loer en wij werden aangezien als redders in nood. Maar ‘nee’ komt op zo’n moment niet eens in me op! Ik vlieg al met vervoersbox, kittenmelk, voer en blote voeten achter de melder aan. Met 36 graden, in korte broek, blote voeten, zonder ontbijt tussen en door de kniehoge brandnetels op kittenjacht… Daar ging het mij na een half uurtje toch wel van duizelen! Nr1 was gevangen. Twee, drie, vier en vijf volgde later.

Een kleine 4 weekjes oud en oh… zo…. koddig…..

Vleertje zoals ik hem noem, batman zoals Loode hem noemt. Vanwege zijn masker, cape en ‘belt’! Een held op sokken die eerste weken, maar hij bleek al snel zo’n heerlijk tuttelkatje, een lappepopje! Zodra ik op mijn hurken ga zitten, komt Batman vanuit het niets tevoorschijn om tussen mijn voeten om te vallen en het kwaad te (laten) bestrijden! Je kunt alles met hem doen en nog meer en hij gaat alleen maar harder en harder ronken! Een zeer geschikte kandidaat voor onze knuffeldagen!

Toch zou hij graag zijn eigen prive plekje willen hebben, met personeel dat de aandacht niet over zovele moet verdelen..
Daarom zoekt hij een thuis waar hij samen met zijn broertje de boel op stelten mag zetten!