Geboorte datum: 16 juni 2012

Klik hier om te zien hoe jij Lesters virtueel vriendje kan worden

Soms zit het mee, soms zit het tegen.. Voor het baasje van Lester zat het helaas tegen… Haar ouders waren absoluut niet gediend van haar nieuwe vriendje, of eigenlijk van zijn aroma! Lester en baasje trokken aan het kortste eind en zo kwam hij in 2012 bij ons terecht.
Lester bleek al snel prima opgevoed te zijn en liep hier het eerste jaar dag en nacht los! Hij sliep samen met de katten, speelde met de kittens en at met de honden.

Helaas bleek Karma’s komst een einde aan zijn vrijheid te maken.. Karma denkt namelijk dat fretten jum jum zijn…Dat stemt zowel ons als Lester erg verdrietig.. Ondanks dat ze zeker niet te weinig aandacht krijgen, is het duidelijk te merken dat Lester de vrijheid mist.. Hij staat altijd als eerste aan de omheining als hij me hoort en doet van tijd tot tijd succesvolle ontsnappingspogingen!
Vanwege zijn leuke platvoetjes en zijn gedrag doet hij me telkens denken aan Platvoet en zijn vriendjes! Hij vind het ook heerlijk als je aan zijn tenen friemelt en valt dan vaak pardoes in slaap!

Lester heeft een vrij gevoelig huidje en een simpel stoeipartijtje met zijn vriendjes levert hem van tijd tot tijd al een open wond op.