Geboorte datum: 17 juli 2015
Land van afkomst: Roemenië
Beschermengel: Eugenia
Extra zorg: Dwarslaesie, blaasverlamming/darmverlamming

Op het nippertje haalde ze op 24 juni 2016 haar vlucht naar Nederland.

Ze kende een thuis, maar werd net zo makkelijk weer op straat gedumpt. Aan haar lot overgelaten als voer voor de hongerige zwerfhonden…

Dankzij Roemeense dierenvrienden heeft ze het overleefd, kon ze haar 1e verjaardag bij ons vieren en heeft ze nog alle vertrouwen in de mens.

Moeilijker had ze het aanvankelijk met al die andere vreemde snuiters om haar heen. Zodra ze mij zag, schoot haar stemmetje hoog de lucht in en haastte ze zich om bij me te komen, maar als een nieuwsgierig Vachtje naderde, schoot ze er als een haas vandoor. Ze is echt razendsnel en flits overal tussendoor! Ook is geen helling te steil en geen krabpaal te hoog.

Haar verlamde achterpootjes vormen echt geen belemmering, dus we zijn heel blij dat ze verslaafd is aan het kattenwiel en we haar spelenderwijs  toch kunnen trainen om weer te leren lopen!

Jubeltje weet wel wat ze wil en houdt van avontuur. Maar het allerliefst eist ze haar aandacht op schoot op met knuffeltjes, kopjes, snuffeltjes en tastende pootjes. Ze is misschien wel ons meest veelzijdige Vachtje, want behalve dat contrast, kunnen haar prachtige blauwe kijkers ook gruwelijk scheel kijken en ze is absoluut kampioen gekke bekken trekken!

Bij ieder onbekend geurtje gaat ze direct flemen. Zo grappig om te zien!

Wil jij Jubel’s virtueel vriendje worden, klik hier voor meer info?