Geboorte datum: 14 augustus 2006
Land van afkomst: Nederland
Extra zorg
Senior, FORL

 

Bebble werd in 2006 als kitten in de vangkooi gelokt en naar mij gebracht. Het seizoen liep op z’n einde en zij was het laatste kitten van dat jaar.
Toevallig zocht Loode (toen niet meer dan een verre vriend) een maatje voor Buster. Zijn kamergenoot was kort daarvoor naar een eigen stekkie verhuist en aangezien Loode fulltime werkte was Buster overdag helemaal alleen.
Bebble kwam als geroepen!
De jaren daarna raakte Loode en ik het contact kwijt en ik zag Bebble pas in 2009 weer terug!
Ze was uitgegroeid tot een flinke, grote en praatgrage poes. Maar ondanks haar gebebbel was ze ook erg schuchter van aard. Ik zag de eerste weken niet meer dan zo nu en dan een glimp van haar zwarte velletje. Als de rust terug gekeerd was kwam ze heel voorzichtig en op haar hoede, kijken of de schoot van de baas vrij was om zich daar dan lekker te nestelen.
Jup…  Bebble was een echt pappa’s kindje!
Met Bebble weet je het nooit. Ze kan zelfs plots voor Loode weg vluchten als hij haar iets te snel benaderd of een te luide toon aan slaat. Toch is ze de laatste jaren erg bijgetrokken! Toen de groep voor haar idee te groot werd en ze het mikpunt va pesterijtjes werd, heeft ze haar intrek genomen bij de bejaardensoos. Daar wordt ze geaccepteerd zoals ze is!