Soms lijkt het wel alsof Villa Vacht wereldberoemd is! Vanuit alle uithoeken ontvangen we aanvragen voor verlamde katjes.
Het blijft dan ook een pijnlijk feit dat we nooit genoeg plekjes vrij zullen hebben om ze allemaal te redden… Keuzes moeten gemaakt worden en terwijl ons hart huilt moeten we, vaker dan ons lief is, de deur keihard dichtgooien…

Maar juist door (oa) de renovaties, het creëren van meer praktische en bruikbare ruimte en het uitbreiding van ons team, zetten we alles op alles om zoveel mogelijk katjes een thuis in Villa Vacht te schenken, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van zorg & welzijn!

Ook dit jaar hebben we zo weer enkele vrije plekjes kunnen creëren!
De maandenlange voorbereiding zit er inmiddels op en de eerste drie verwachte Vachtjes hebben hun koffertje al gepakt! Alledrie zijn ze verlamd gevonden op de straten van Roemenië en wachten inmiddels al jaar en dag op een furr-ever home.

Naast (zeker dit jaar ivm renovaties) ontzettend veel tijd en planning, komt er bij zo’n reddingsoperatie ook een redelijk kostplaatje kijken..
– 210 euro vliegticket KLM (bij goedkopere maatschappijen zijn dieren niet toegestaan)
– 225 euro voor de tickets van de katten (75 euro per carrier per kat)
– 150 euro voor vliegtuig carriers (vorig jaar hebben ze in Roemenië plots de regels veranderd waardoor heel veel carriers niet meer aan hun eisen voldoen.. Misschien herinneren jullie je het drama van vorig jaar nog toen onze vluchtbegeleiders vast stonden op het vliegveld?)
– Gemiddeld 75 euro per kat voor een medische check en eventuele aanvullende onderzoeken.

Zoals ik al in vorige update vertelde, staan er enkele dure maanden voor de boeg..
Het zou dan ook geweldig zijn als jullie ons een handje willen/kunnen helpen met een kleine donatie!!   

Donatie kunnen overgemaakt worden naar:

Stichting Villa Vacht
Bank: NL92ABNA0507343727
of
Paypal: villavacht@outlook.com
of
via de donatie pagina