[:nl]Gisteren was het Valentijnsdag, vele gingen uit eten bij kaarslicht, samen naar de film, een weekendje weg of thuis een Netflix marathon houden…maar enkele kattenliefhebbers kwamen heerlijk knuffelen en kennismaken met de vachtjes op de tweede knuffeldag van 2016!

Nadat de vachtjes lekker hebben uitgeslapen was het om 15.00 uur dan zover. Freggel en Nooka moesten nog even buiten wachten tot alle bezoek binnen was, zodat ze niet elke keer dat de deurbel ging enthousiast hink stap sprong voorbij de vachtjes hoefden te doen.

Iedereen was er ook netjes om 15.00 uur en het knuffelen kon beginnen :-)

Pum had al snelle een fijne schouder gevonden, Swiffer en Topper streelden de show in hun broekjes, Bikkel toonde een waar fotomodel te zijn en bij onze kleinste dametjes Wikky en Flavie werd veel ge-oooooh en ge-aaachhhd.

Het was een drukke maar hele gezellige middag. De nieuwe Mega Stinkvisjes vielen goed in de smaak en gingen dan ook met bijna iedereen mee naar huis voor de thuisvachtjes.

We hebben heel veel foto’s gemaakt, helaas niet allemaal even scherp. Was je zelf op de knuffeldag en heb je foto’s gemaakt, deel ze gerust op onze Facebook pagina.

Wil je zelf komen knuffelen? Bekijk hier de Knuffeldagen kalender!

[:]