[:nl]

Hoe gaat het nou met Watson, Tiger en Tyra?

De eerste van de vier valentijnsvachtjes is al ge-arriveerd, maar hoe zit het met de andere drie? Op de achtergrond zijn we ook nog druk bezig met het regelen van de nodige zaken. De andere drie moeten namelijk van wat verder komen en dit betekent dat er veel papierwerk voor ingevuld moet worden. Om jullie een glimps te gegeven post ik hier onder een lijstje:
– de kat moet gechipped zijn voor dat de entingen gebeuren;- Buiten de gewone enting moet de kat ook tegen Rabiës ge-ent worden;
– Als de entingen zijn gedaan en ingevuld in het dierenpaspoort moet de derde pagina geplastificeerd worden;
– Na de rabiës moet er sowieso 21 dagen gewacht worden voor de kat mag vliegen;
– Voor de vlucht als de kat mee in de cabine gaat mag de reisbench niet hoger zijn dan 20 cm zodat die onder de stoel voor de passagier past. Tegenstrijdig is dan wel dat de bench hoog genoeg moet zijn zodat de kat kan staan?? (meeste katten zijn hoger dan 20 cm)

De reisbench blijft het apartste verhaal, ik heb al eens contact opgenomen met KLM over deze contradictie en ook diegene aan de telefoon was een beetje verbaasd. De voorkeur ging er uiteindelijk naar dat de reisbench onder de stoel past. Met een leuke kat reizen heeft daarentegen ook een klein voordeel namelijk dat je snel opvalt bij de stewards van het vliegtuig en ik kreeg het altijd geregeld om een stoel naast mij vrij te hebben zodat zowel ik als het vachtje in kwestie genoeg ruimte hadden.

Watson, Tiger en Tyra zijn momenteel bezig met de entingen en de wachtperiode. We hebben al kunnen regelen dat Tyra en Tiger van Cyprus samen vliegen naar ons. Dit scheelt natuurlijk wat in de kosten. De dierenartskosten zijn al gedekt en we zijn druk bezig met donaties bij elkaar te verzamelen voor de vluchten voor de laatste drie. Zowel hier hebben al lieve volgers hun druppels bijgedragen als daar zijn ze ook druk aan het verzamelen.

Mocht je nog een kleine bijdrage willen doen kan dat zeker via onderstaande knop. In onze webshop heb je de mogelijkheid om een kleine of grote druppel bij te dragen.

[:]