Virtueel Vriendje worden

Smelt jij ook iedere keer weer helemaal bij het zien van dat ene Vachtje? Moet je altijd zo vreselijk lachen om die ene leukerd? Of raakt juist dat specifieke levensverhaal jou keer op keer opnieuw en nog even hevig? Dan hebben we goed nieuws:
Al onze Vachtjes zijn virtueel te adopteren!

Als jij één van onze Vachtjes virtueel adopteert, help je mee aan zijn welzijn en indirect ook aan het welzijn van al onze andere dieren! Jouw bijdrage helpt ons om de kosten van voer en dierenarts te dekken. Voor een minimum van 3 euro per maand (meer mag natuurlijk altijd!)* kun jij je al Virtueel Vriendje van één van onze Vachtjes noemen! Je krijgt dan eenmalig een vriendschapsbewijsje in PDF-formaat van je gekozen Vriendje toegestuurd via de mail. Als je benieuwd bent hoe het met hem gaat en welke avonturen hij beleefd heeft, mag je altijd een mailtje sturen! Ik stuur je dan zo snel mogelijk een persoonlijke update en nieuwe foto.

Het is ook mogelijk om je vriendje persoonlijk te komen knuffelen en verwennen op één van onze Knuffeldagen!!** Vrienden kun je natuurlijk nooit genoeg hebben, dus niet getreurd als jouw lieveling al een vriendje heeft! Elk dier kan meerdere vriendjes hebben!

Vind jij al onze Vachtjes even leuk?
Voor 15 euro per maand ben jij een FurReal Friend!
Je krijgt dan eenmalig een Furreal adoptiecertificaat in PDF-formaat van al onze Vachtjes toegestuurd.


 


 

* Wij werken niet met automatische incasso of kleine lettertjes. Elke donatie is vrijblijvend en kan op ieder moment stopgezet worden. Wel stellen wij het erg op prijs als je even een mailtje stuurt als je de vriendschap wilt beëindigen.
** De datums van de knuffeldagen worden op onze facebookpagina bekend gemaakt.