Vandaag niet mijn beste dag, zo’n onverwacht verlies hakt er toch best hard in. Gelukkig worden kim en ik goed bijgestaan door Gaby, Nicole en Yvo vandaag. Gaby kwam langs om mee te helpen met de poets, Nicole en Yvo kwamen langs met een grote kom soep en om ook mee te helpen met Villa Vacht klaar te maken voor de knuffeldag morgen. Yvo is de puntjes op de I aan het zetten in de kattenkamer boven en Nicole helpt nog even mee poetsen.

Vandaag kwamen ook Tjerk en Martin een heel verwen pakket langs brengen voor de vachtjes en slaafjes van Villa Vacht, ze waren toch in de buurt. Dankjewel voor dit lieve gebaar.

De donaties voor de kattenloopband gaan ook al super, er is al €125,- gedoneerd voor de loopband. Mocht je het artikel nog niet gelezen hebben kan je hier klikken om het toch nog te lezen of mocht je ook een druppel mee willen helpen dan kan dat door een donatie te doen op:
Bank: NL92ABNA0507343727
Paypal: villavacht@outlook.com

We willen ook iedereen bedanken voor de lieve berichtjes en reacties gisteren en vandaag op het tragische nieuws van Dapper gisteren. Het geeft altijd een warm gevoel dat we zo veel steun krijgen van zo veel mensen.

Voor de knuffelaars morgen, oude kleding mag meegenomen worden naar de knuffeldag. Hoe meer zakken, hoe beter. Alleen kussens mogen niet maar de rest wel. Marlies neemt ze dan mee naar haar container en zo komt het allemaal goed terecht. Ook zal er een donatiepotje aanwezig zijn waar je een donatie in kan doen voor de loopband. En natuurlijk zullen er stinkvisjes aanwezig zijn. Dus het word weer gezellig knuffelen morgen.

Voor de rest iedereen een prettige zaterdagavond toegewenst 😀 <3 <3 <3