Beste Kim en Loode,

Zacht spinnend vertel ik hoe mijn dag er tegenwoordig uit ziet.

6.30 Volop bedrijvigheid. Personeel gaat al vroeg de deur uit. Gelukkig niet voordat we verse brokken krijgen. Heerlijk ook als de kittenmensen een beetje knoeien met hun eten. Als er wat te snaaien valt, sta ik samen met Saar, mijn lapjesvriendin helemaal vooraan. Personeel is er vast blij mee. Scheelt stofzuigen.

8.00 Vandaag duidelijk geen werkdag voor de helft van het personeel, we mogen lekker naar buiten om van de zon te genieten.

9.00 Dolle vijf minuten. Ik ga zo snel dat ze me niet vast kunnen leggen. Ze zeggen dat mijn kreet van blijdschap lijkt op een grommende hond. De andere katten spelen dat ze ‘bevriezen’ als ik voorbij Stuif. Whaha mrow.

15.00 Personeel probeert toetsen na te kijken …. Ik help … Volgens mij leren ze daar een voerbak vouwen …

20.00 kittenmensen slapen. Tijd om op schoot te gaan liggen. Prrrrrrrr ze noemen me kroelbeest prrrrrrr ik hou wel van een kroelsessie.

Daarna tijd voor rust ….. Af en toe een hapje en een drankje …. Beetje naar buiten kijken

17.00 Mijn buikje rammelt. Gelukkig helpt het als ik mooi ga zitten, de bakjes worden weer gevuld.

22.00 die arme grijze vriend hier in huis moet antibiotica. Het personeel verstopt het in het natvoer. Geen punt, blik hoeft niet bewaard, we mauwen een prachtig lied en mogen er allemaal van smullen.

Tjonge, is de dag al weer voorbij? Ik nestel me nog even heerlijk op de bank. Welterusten!

Kopje van Stufo