Van 31 Mei t/m 2 juni wordt Villa Vacht voorzien van een nieuwe vloer. Een gebeurtenis waar wij al lange tijd naar uitkijken. De oude tegels vertonen steeds meer beschadigingen en losse voegen en zorgen hierdoor voor een onhygiënische situatie. Daarnaast is de vloer ook niet geïsoleerd en voelt steen en steenkoud. Lekker in de warme zomermaanden, maar zodra de dagen kouder worden spelen de pijntjes bij onze Vachtjes duidelijk op. Stramme spieren, gewrichtspijnen, spasmes.. In een poging om hier tegenop te boksen rijzen de stookkosten de pan uit en draait de wasmachine non-stop wasjes om de extra kleedjes en kussens schoon te houden.

Om zoveel mogelijk verlamde Vachtjes een thuis te kunnen bieden is het voor ons van groot belang om te zorgen voor een hygiënische leefomgeving. Om dit te bereiken willen we graag jullie hulp inroepen en daarvoor hebben we een leuke actie verzonnen:
Doneer een vierkante meter vloer en maak kans op een goodiebag!!

Dankzij de donatieverdubbelaar van Dierenlot kun je al voor 25 euro een symbolische vierkante meter op de plattegrond uitzoeken! Vermeld zowel bij de overschrijving op de rekening als hieronder in de reacties welk vakje(s) je hebt gekozen.
Aan het eind van de week maken alle grondbezitters kans op een unieke Villa Vacht goodiebag!!

Doneren kan door op de doneren knop boven aan onze pagina te klikken of een donatie direct naar onze rekening:
IBAN: NL92ABNA0507343727
BIC: ABNA NL 2A
Paypal: villavacht@outlook.com

Alvast dankjewel voor jullie steun namens ons en alle vachtjes   

Update: Er zijn nog maar 30 vakjes vrij om te doneren en kans te maken op de goodiebags. Reageer aub op deze post of stuur een pbtje naar de pagina om je m2 te reserveren.