Vandaag is de Dierenlot donatieverdubbelaar van start gegaan. Elke donatie die op onze rekening binnenkomt wordt deze week door stichting Dierenlot verdubbelt! Hier zijn we natuurlijk superhappy mee want we hebben wel een aantal doelen waar we jullie hulp goed bij kunnen gebruiken:

  1. Momenteel zijn we druk bezig om 2 Roemeense verlamde vachtjes te redden en met wat geluk zullen ze eind juni in Nederland aankomen. Hier komen natuurlijk de nodige kosten bij kijken. Note: Ondanks dat er iedere dag weer nieuwe aanvragen binnendruppelen zijn dit voorlopig de laatste Vachtjes die we aannemen.
  2. Dierenartskosten komen natuurlijk elke maand terug en afgelopen maand met een pootamputatie, ooramputatie en extra zorgen voor kleine krijger was geen uitzondering op die regel. 😉
  3. Inrichting van de nieuwe grotere dakren die we dankzij Letty kunnen realiseren. De ‘ruwbouw’ is één ding, maar de Vachtjes verwachten uiteraard ook hier een avontuurlijke inrichting! 😉
  4. Ondersteuning van de Vachtjes met aangepast voer, therapieën en andere hulpmiddelen: Naast het feit dat we, voor het welzijn van de Vachtjes, ons best doen om van Villa Vacht ‘catheaven on earth’ te maken, willen we ze ook alle mogelijke kansen geven om zich op lichamelijk en geestelijk gebied zo goed mogelijk te ontwikkelen en (waar mogelijk) te revalideren.
    Verschillende therapieën, complementaire behandelingen, homeopathische producten en de nodige hulpmiddelen komen hierbij aan te pas.
De donaties gaan dus volledig naar het welzijn van de Vachtjes en dankzij jullie kunnen wij ze een gezond en gelukkig leven geven!
Wij vinden het daarom ook altijd zo leuk om de knuffeldagen te organiseren zodat iedereen een kleine glimp in Villa Vacht en ons leven kan nemen en met eigen ogen ziet wat wij samen bereikt hebben. <3

Wil jij deze week helpen met een donatie dan kan je die overmaken op een van volgende rekeningen:
Bank: IBAN: NL92ABNA0507343727
BIC: ABNA NL 2A
Paypal: villavacht@outlook.com
Dankjewel namens ons en alle vachtjes