VELE HANDEN MAKEN LICHT WERK

Daarom zijn we heel blij met onze vrijwilligers die helpen waar ze kunnen.

Daarom zijn we heel blij met onze vrijwilligers die helpen waar ze kunnen.

Manusjes van alles, steunpilaren en helpende handen.

Zij zijn de sterke kant van onze zwakke kant!

MARLIES

Marlies zit al vanaf het begin in het bestuur van Villa Vacht, is een enorme hulp met het verzamelen van allerlei nodige spulletjes en het benaderen van bedrijven voor sponsoring en donaties. Buiten dat ze zelf een hele verzameling dieren verzorgt heeft ze dus ook nog tijd voor Villa Vacht aan alle kanten te helpen. Inmiddels is ze al drie jaar een grote hulp voor Villa Vacht.

ABY

Als een rots in de branding, blijkt Abby voor mij.
Juist op die momentjes dat het mij allemaal even teveel wordt, dat ik met mijn handen in het haar zit, of gewoon niet meer weet waar te beginnen of waar het einde te moeten zoeken, weet Abby als geen ander hoe ze mij weer op moet peppen! Ze ontrafelt de wirwar met klinkklare taal, neemt de touwtjes van mij over of geeft ze juist terug in mijn handen. Gewoon, juist dat wat ik op dat moment even nodig heb!

Yes, Abby die weet wel van aanpakken!

ELSY & VERO

Elsy & Veronique helpen Villa Vacht met leuke knutselwerkjes en door acties op te zetten voor Villa Vacht. Hun creaties zul je op marktjes en op onze facebook pagina langs zien komen. Vele hebben al een echte Villa Vacht deurstopper van hun thuis staan. Ook zorgen zij voor aanvoer van grote hoeveelheden stinkvisjes. Een super team van handige knutselaars.

MARIJN

Marijn leerde Villa Vacht kennen tijdens Loodes 3FM debuut op 1 januari 2015. Een dag later stond hij plots aan de deur met een donatie voer en tijdens de eerste knuffeldag leerde wij hem kennen als één van de knuffelaars.

Sindsdien is hij hier bijna niet meer weg te slaan en zet hij zich op allerlei vlakken voor Villa Vacht in. Of we nou een chauffeur nodig hebben of hulp met vervoeren van materiaal of een extra handen bij het klussen of gewoon de vachtjes kammen.

Van alle markten thuis die Marijn!
Hier op de foto met zijn grote held, Lobbes!

VALES

Ze leerde ons kennen via een vriendin, viel als een blok voor Swiffer & daarna ook voor onze andere Vachtjes en bezocht 17-01-’16 de Knuffeldag. Omdat ze het liefst was gebleven, werd ze per 01-07-2016 vrijwilliger. Vales bezoekt Villa Vacht om met de vachtjes te knuffelen, schrijft over de Vachtjes en ook houdt ze de details voor ons in het oog 😉

CINDY

Ik ben Cindy en kom uit kerkrade. Ik fiets regelmatig langs bij villa vacht. Ik heb me, sinds ik allemaal poesjes zag, altijd afgevraagd wie daar woonde. Ik ben zelf ook super gek met katten.
Ik zag toevallig op tv dat villa vacht daar was. Ik was vast beraden dat ik daar eens heen wilde. Ik ben dan ook een berichtje gaan sturen na Kim of dat mocht.
Na een lief berichtje terug, was t ff stil.
Toen ik na een tijdje weer langs fietste zag ik Kim staan. Ik ben gestopt en heb haar gezegt hoe geweldig ik het vind wat zij doen. Kippenvel krijg ik ervan…
Ik heb toen mijn hulp aangeboden en mocht op een gesprek komen. Sindsdien help ik met poetsen en ben ik de wasmachine backup.
Villa Vacht is voor mij een klein stukje hemel op aarde. Ik geniet ieder moment dat ik daar ben. Al die lieve vachtjes die ik mag knuffelen maken iedere keer mijn dag goed

LETTY

Letty helpt Villa Vacht met vervoer, ze zorgt dat de vachtjes met evt begeleiders veilig van het vliegveld in Villa Vacht komen. Bijna geen afstand is haar te gek. Buiten deze onmisbare hulp zorgt ze ook nog dat wij (Kim & Loode) en de vachtjes voorzien worden van goede vitamines en lekkernijen.

ROMINA

Romina helpt ons al paar jaar vanaf Groningen met allerlei goede tips voor onze facebook pagina en de website, een extra brein op afstand.