Nu de verbouwing van de bovenverdieping er grotendeels op zit, vinden we dat deze ook een nieuwe naam verdiend!
We hoorden al eerder dat de naam NeuroZone niet zo liefjes klinkt als de overige ‘afdelingen’ van Villa Vacht (Denk aan: Cuddle Cottage, Dutjes Dome, Lazy Lounge, Cosy corner, Villa Zonlicht, Cat&Breakfast)
en daar zijn wij het helemaal mee eens. 😉

Aangezien het mij even aan inspiratie ontbreekt, riepen we een tijdje geleden al de hulp in van Karin en Bas, die deze verbouwing, dankzij hun geweldige huwelijkscadeau-donatie, mogelijk maakte.
We hebben echter het idee dat ook zij wel een handje hulp kunnen gebruiken. Misschien willen jullie eens met ons mee brainstormen? 🙂

De Vachtjes die zich op deze bijzondere afdeling bevinden zijn zeer verschillend, maar toch hebben ze allemaal één ding gemeen! Ze konden zich om verschillende redenen niet goed aarden in de groep die de benedenverdieping onveilig maakt!

Noes is met haar 16 jaar de oudste van het stel. Ze fungeert als mijn kussen in bed en is, als het op andere katten en vreemde mensen aankomt, een beetje neurotisch aangelegd.
Bebble is al zo’n 10 jaar Loode’s zwarte schaduw. Ook zij bekijkt vreemde mensen liever vanaf een afstandje en valt snel ten prooi aan pesterijtjes van de andere Vachtjes.
Ziggy is ons kleine snottermonstertje en ondanks dat ze af en toe haar neusje onder laat zien, geeft ze toch de voorkeur aan de rust die ze boven vind.
Ook achterpootloze Zoya komt zo nu en dan naar beneden om een ommetje te maken in de tuin. Ze moet echter niets van al die opdringerige Vachtjes hebben!
Voor de wiebelige Sushi was de benedenverdieping duidelijk te onstuimig. Ze heeft veel behoefte aan rust en regelmaat en dat heeft ze boven helemaal gevonden.
Wiebel broertjes Flop en Karel delen haar mening. Vooral met het grote bed zijn zij helemaal in hun sas!
En als laatste heeft ook de verlamde en schuwe Spruitje daar helemaal zijn plekje gevonden. Eindelijk durft hij zich te tonen en zelf een knuffel te vragen!

Ouzo is eigenlijk het zwarte schaap van de bovenverdieping! Dagelijks staat hij beneden aan de deur te trappelen om naar boven te mogen. Daar op het grote bed voelt hij zich de koning te rijk.
We hebben samen afgesproken dat hij deze privilege krijgt zolang hij zich netjes gedraagt tegen de Vachtjes daar en op af en toe een spatje na, lijkt hij de afspraak begrepen te hebben. 😉

2016-01-21 0282016-02-01 001
2016-01-21 029 2016-02-01 003 IMG_08752015-12-22 0112015-12-22 009