Zou jij ook het liefst heel de dag lekker binnen blijven en krijg je de koppen hete thee na de zomerstop ineens niet meer aangesleept? Fantaseer je misschien over de aanschaf van die
prachtige deken voor op de bank, die fantastische wollige kussens of dat heerlijke flanellen dekbedovertrek? Gun je jezelf een dikker dekbed of nieuwe, lekker gevoerde sneakers of boots? Heb je al de nodige boeken op je verlanglijst die je binnenkort gaat bestellen?
Voor gezellig bij de kachel of verwarming, in bed op je elektrische deken…

En… wist je dat… je dan óók aan de Vachtjes kunt denken ??? Inderdaad, niet alleen als je bij Zooplus bestelt (via de Zooplus link op onze website) kun jij iets voor hen betekenen! Dat kun je ook als je iets bestelt wat helemaal niks met dierenliefde te maken heeft: een pannenset, lingerie, bezorgmaaltijd, een nieuwe hippe of juist comfortabele outfit, die lekkere warme jas of zelfs een nieuw meubelstuk.
Terwijl jij gewoon web winkelt zoals altijd (maar dan via
DoelShoppen.nl) gaat een variabel percentage van jouw totale aankoopsom naar Villa Vacht! Zonder extra kosten.

Het enige wat je hoeft te doen, is Villa Vacht (het logo) in te stellen als jouw goede doel oftewel shopdoel. Wanneer je je registreert (wat niet hoeft), kun je zelfs zien wat jij voor ons hebt verdiend! (Overigens kun je ook shoppen bij Zooplus via DoelShoppen en ons steunen).

Omdat de kou zijn intrede heeft gedaan en nu eenmaal uitnodigt tot al dan niet noodzakelijke nieuwe aankopen én onze inkomsten uit de kledingactie zijn weggevallen, maken we jou hier graag op attent. In de hoop dat je ook aan ons denkt wanneer je iets bestelt bij (o.a.) Blokker, Bol.com, Bonprix, Bruna, Hema, Hunkemöller, Thuisbezorgd, Van
Haren, Wehkamp of Zalando.
Nu en/of in de toekomst, wanneer de feestdagen zich weer aandienen…

Niks leukers toch, dan het jezelf en je eigen harige vriendjes zo gezellig & comfortabel mogelijk te maken en tegelijkertijd die lieve, bijzondere Vachtjes te steunen?!!

Zij wensen jou in ieder geval veel knusheid & extra knuffels toe.

De tijd daarvoor is weer aangebroken!

Ga nu meteen naar doelshoppen door hier te klikken.