Heb jij al je kledingkast opgeruimd? Je kunt ons heel blij maken met jouw oude kleding, schoenen en textiel! *

Villa Vacht doet namelijk mee aan de kledingactie van Stichting Dierenlot, in samenwerking met www.samskledingactie.nl

( Sam’s Kledingactie zet zich in voor miljoenen mensen die in rampgebieden moeten zien te overleven. In onze maatschappij hebben we een overvloed aan waardevolle kleding die vaak in de afvalstroom verdwijnt of commercieel wordt verhandeld. Door kleding in te zamelen genereert Sam’s Kledingactie geld dat direct besteed wordt om de nood in ontwikkelingslanden te verlichten. U kunt zo op een heel eenvoudige manier, zonder direct geld te geven, een bijdrage leveren aan noodhulp-, wederopbouw en preventieprojecten van Cordaid Mensen in Nood. Een kleine moeite, groot gebaar!)

Voor elke opgehaalde kilo kleding krijgen wij €0,32 voor ons dierenartspotje.
We hebben inzamelpunten in Sittard, Hilversum, Voerendaal, Kerkrade en Landgraaf. Stuur even een mailtje naar het dichtstbijzijnde depot om een afleverafspraak te maken:
Depot Peggy Sittard: kledingdepotsittard@outlook.com
Depot Marlies Landgraaf: kledingdepotlandgraaf@gmail.com
Depot Arthur Hilversum: VillaVacht@ruhtra.nl

Ook staat een kledingcontainer bij Kinderdagverblijf Dopi aan de Singelweg 5 in Kerkrade (Terwinselen) en op de Dijkstraat 35 in Voerendaal.

Kinderdagverblijf Dopi is gevestigd naast basisschool De Doorkijk. Een groene poort naast de basisschool geeft toegang tot het plein. Van maandag tot en met vrijdag van 6.30 tot 18.30 uur is de poort open en staat een container in het zicht op het plein.

Wil je Villa Vacht helpen door ook inzamelpunt te worden of wil je meer informatie, stuur dan even een mailtje naar kledingdepotlandgraaf@gmail.com

Je hebt in ieder geval ruimte nodig om een container te kunnen plaatsen, met daarnaast nog een (droge) opslagmogelijkheid voor ongeveer 20 zakken. Sam’s komt de kleding namelijk pas ophalen vanaf 40 zakken. Minder is niet lonend.

*Textiel graag geleverd in vuilniszakken! Geen tassen, kussens, dekbedden, knuffels of vieze/natte kleding!
Wel: lakens, schoenen, dekens, gordijnen, handdoeken, kussenslopen en dekbedovertrekken